Ford Biler

Så tog vi beslutningen om ,at vi ville købe en ny bil. 

 Vores Ford Transit var blevet 9 år . Den var dyr i vægtafgift. Den havde partikelfilter. Så andre kunne få gavn af den, hvis de havde kørsel ind i byerne. 

   Vi tog ud til Opel her i Odense.  Vi bestemte os for en Opel Astra st.  For at gøre en rigtig kedelig ,trist  og  træls historie kort. Ja så måtte handlen gå tilbage. Efter lang ventetid. så kom en tid med bilen der var helt ny ,var behæftet med fejl. ergo endnu mere ventetid. Så blev tålmodigheden  opbrugt. Nu var nok nok. Ergo gik handlen tilbage.  Vores Transit  havde de solgt hos Opel. Så tog vi til Autohuset Vestergaard  og fik en handel ,som vi er fuldt ud tilfreds med. Vores valg faldt på en Ford Focus st. Titanium. 2020 . Den har vi i dag hentet hjem. Den kører godt.  Vi fornemmer  at vi bliver rigtig glade for den.  Tak til Mathias  for en rar og tryg handel . 


   Vores Ford Transit  var for os en rigtig god bil. 

 Den bragte os mange skønne steder hen. Altid stabil og trafiksikker. 

     Det er med vedmod og en svær beslutning at tage, om at skulle skifte

 den ud . Men den var dyr, som registreret privat bil. Det selv om vi havde sat partikel filter på, fra den var ny. Oliefyret i den gav os fin varme om vinteren. Når vi sad og nød vores kaffe og mad om vinteren på vores ture. Der var altid plads ,til det hele . Store planter på over 4 meters længde. Tunge granit møllesten. Brænde . m.m.  Det er en bil vi tænker tilbage på. med lutter gode minder.